INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Cadou pentru fanii unei echipe din Spania! Șefii clubului le-au promis asta vara trecută, iar acum trebuie să se țină de cuvânt :)

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 16:01

În jur de 12.500 de fani vor avea un abonament gratuit la meciurile lui Levante din sezonul viitor. Clubul din Valencia a obținut promovarea în prima divizie din Spania.

Sport.es a anunțat că șefii clubului s-au angajat vara trecută, când echipa a retrogradată, să le ofere fanilor abonamente gratuite pentru sezonul 2017-2018, dacă echipa promovează.

Condiția? Fiecare suporter trebuia să fie prezent la 18 din cele 21 de meciuri de pe teren propriu din sezonul petrecut în Liga a 2-a. 12.500 de fani au îndeplinit această condiție.

Cu șase etape înainte de finalul sezonului Levante are 77 de puncte și este promovată matematic.

25.354locuri are stadionul pe care Levante își joacă partidele de pe teren propriu 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează