INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / GIJON - REAL MADRID 0-4

Campioana avertizează

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Semieşecul Barcelonei a reprezentat un stimulent pentru Real. Simţind că se poate, madrilenii s-au dezlănţuit la Gijon, 4-0 în cel mai convingător meci din ultimele luni, şi au atenţionat liderul că nu abandonează lupta pentru titlu. Dimpotrivă, va profita de fiecare pas greşit al catalanilor pentru a recupera distanţa de 10 puncte la care s-a ajuns. Obţinută fără Robben, accidentat, a 8-a victorie consecutivă reuşită de trupa lui Juande Ramos a consemnat alte două momente notabile. Cu o "dublă", Raul (foto) a devenit cel mai prolific jucător din istoria Realului, cu 309 goluri (Di Stefano are 307), iar Huntelaar a înscris pentru prima dată în tricoul "blanco". (Constantin Popescu)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  16 Februarie 2009, 02:29

nebunie curata dar daca scrieti legat realmadrid. dupa tot legat footbalclub...si ro si uite asa se intra in universul real madrid..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează