INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Campioana Italiei mută spectaculos » Juventus a transferat un campion mondial!

Foto: juventus.com
Foto: juventus.com

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat miercuri, 30 august 2017 22:44

Campioana Italiei a ajuns la un acord cu Schalke 04 pentru transferul fundașului german Benedikt Höwedes, după negocieri ce au durat mai puțin de o săptămână.

Fotbalistul de 29 de ani a efectuat astăzi vizita medicală și a semnat un contract valabil pentru un an cu echipa antrenată de Massimiliano Allegri. Juventus va plăti o sumă de aproximativ 3 milioane de euro pentru împrumutul jucătorului, în vară urmând a decide dacă va activa clauza de cumpărare definitivă a acestuia, în valoare de 11,5 milioane.

Neamțul dorit și de Liverpool în această vară a jucat la echipa mare a lui Schalke în ultimele 10 sezoane, după ce fusese promovat de la juniorii formației din Gelsenkirchen, unde se afla de la vârsta de 13 ani.

În tricoul "minerilor" a adunat 334 de meciuri, în care a marcat de 23 de ori, trecându-și în palmares Cupa și Supercupa Germaniei în 2011, fiind unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai echipei.

Höwedes a adunat 44 de selecții și a înscris de 2 ori pentru echipa națională a Germaniei, alături de care a câștigat titlul mondial în Brazilia, în urmă cu 3 ani.
Presa din Italia susține că în urma acestei achiziții, bianconerii îi vor permite lui Kwadwo Asamoah să plece la Galatasaray, noul jucător al echipei din Torino fiind capabil să ocupe un loc atât în centrul apărării, cât și în flancul stâng, zonă în care evolua și fotbalistul din Ghana.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează