INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

Campioana mondială, umilită la Buenos Aires » Argentina - Spania 4-1

messi, busquets, spania, argentina
messi, busquets, spania, argentina

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2010 00:00

Tiki-taka spaniolilor n-a mai funcţionat contra argentinienilor lui Sergio Batista. Cu o echipă întărită cu Cambiasso şi Zanetti, faţă de Mondial, sud-americanii au făcut spectacol cu Spania lui Xavi, învingînd-o cu 4-1.

 

Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei

Scorul a fost deschis de copilul Barcelonei, Lionel Messi, cu o scăriţă superbă peste Pepe Reina (10) pentru că la doar trei minute argentinianul Realului, Gonzalo Higuain să facă doi zero după ce l-a driblat pe acelaşi Reina şi a înscris în poarta goală. Portarul spaniol a confirmat că nu are un început de sezon tocmai bun după gafa din prima etapă de la Liverpool - Arsenal şi a comis-o din nou, alunecînd în faţa lui Tevez şi permiţîndu-i acestuia să facă 3-0 (34).

În partea secundă a partidei, sud-americanii au permis spaniolilor să preia controlul şi au preferat jocul de contraatac, dar Llorente a redus din diferenţă, în minutul 84, printr-un şut din întoarcere pentru ca Sergio Aguero să refacă diferenţa de trei goluri în minutele de prelungiri cu o lovitură de cap plasată lîngă bară (90+3).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
stresna89
stresna89  •  08 Septembrie 2010, 12:50

In amicale si noi am batut Spania, dar pana la urma ceea ce conteaza cu adevarat sunt trofeele, asa ca Spania este Campioana Mondiala, iar Argentina s-a facut de rusine. Spania a jucat fara casilias, Sergio Ramos, Puyol, Torres iar ceilalti care au jucat nu au format un 11 ci i-a introdus in prima repriza pe unii in cea de-a doua pe altii, daca era formula de la Mondial stati fara griji ca nu era scorul acesta. Pot sa recunosc ca Cambiaso, Zaneti, Milito sunt plusuri mari ale Argentinei Maradona

mitta76
mitta76  •  08 Septembrie 2010, 11:42

CASILIAS ???

bazileon
bazileon  •  08 Septembrie 2010, 11:27

E clar ca daca nu era a. boul de Maradona si b. RFG (intr-o intempestiva exuberanta paguboasa), nu ajungea Spania campioana mondiala in veci (si nici finalista!!); norocul lor!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează