INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Campioana Spaniei s-a întărit cu un internaţional francez care a evoluat la Mondial pentru selecţionata lui Deschamps!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 21:00

Atletico Madrid, campioana Spaniei, continuă campania de transferuri încercînd să-şi asigure continuitatea în noul sezon de La Liga.
Cei de la Atletico au ajuns la un acord cu Real Sociedad pentru aducerea Antoine Griezmann sub comanda lui Diego Simeone. Transferul mijlocaşul de bandă stîngă se va face pentru 30 de milioane de euro.

Tînărul internaţional francez va semna cu Atletico după ce va trece probele fizice, anunţă site-ul oficial al madrilenilor. Şi cei de la Sociedad au confirmat mutarea, mulţumindu-i jucătorului pentru activitatea desfăşurată la clubul basc.

Griezmann a ajuns la Real Sociedad cînd avea doar 13 ani şi a debutat la prima echipă în 2009. De atunci, a jucat 202 partide, în care a marcat de 53 de ori.

Francezul de 23 de ani a făcut parte din lotul Franţei selecţionat de Didier Deschamps pentru Campionatul Mondial din Brazilia, unde a adunat 295 de minute în 5 partide.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează