INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Cantonament de coșmar pentru nemți » Jucătorii nu se pot concentra și nimeni nu înțelege indicațiile

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2017 11:35

Jucătorii lui formației RB Leipzig nu se pot antrena din cauza zgomotului făcut de utilaje și au mari probleme să înțeleagă indicațiile tactice ale antrenorului Ralph Hasenhuttl

Seefeld, Austria, îți oferă toate condițiile pentru un cantonament reușit. Însă nu și vara aceasta. Urbea cu 2.300 de locuitori va găzdui în 2019 Mondialele de schi nordic și e un adevărat șantier. Numai că nemții de la RB Leipzig habar n-au avut cînd și-au programat stagiul de pregătire acolo și acum îndură un adevărat calvar.
Înconjurați de tot felul de utilaje, de la macarale, betoniere, excavatoare, tractoare și până la camioane de mare tonaj, jucătorii îndură cu greu zgomotul specific lucrărilor din construcții.

Abia se pot concentra asupra a ceea ce au de făcut, iar ședințele tactice ale antrenorului Ralph Hasenhuttl au fost până acum un fiasco. Nimeni nu înțelege indicațiile pe care le primește.

Degeaba s-au plâns oaspeții primarului. Stadionul aflat chiar lângă terenul lor trebuie terminat până la toamnă. Șefii lui RB obținuseră promisiunea că lucrările vor fi oprite pe timpul ședințelor de pregătire, însă vineri lucrările erau în toi. Iar șeful șantierului știe una și bună: "Eu am un termen de predare și trebuie să-l respect!". 

"Am nimerit cum nu se putea mai rău. Tocmai când ne propuseserăm să definitivăm schemele tactice, să lucrăm la finețuri, nu reușim să ne înțelegem din cauza zgomotului infernal al utilajelor" Ralph Hasenhuttl, antrenor RB Leipzig

2 e locul pe care a terminat RB Leipzig sezonul trecut în Bundesliga. Va juca direct în grupele Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează