INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - UDINESE 3-1

Care Italia? Record șocant la Inter - Udinese

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 13:01

În echipele de start aliniate de Roberto Mancini și Luigi de Canio nu s-a regăsit niciun jucător de origine italiană, fiind pentru prima oară când se întâmplă acest lucru la un meci din Serie A.

Dintre cei 22 de jucători aflați pe teren la începutul meciului, au fost şase brazilieni, patru francezi, doi columbieni, un sloven, un japonez, un muntenegrean, un croat, un elveţian, un portughez, un argentinian, un grec, un sârb şi un jucător ghanez.

În repriza a doua au intrat pe teren trei jucători  de origine italiană. La Inter, Eder și D'Ambrosio i-au înlocuit pe Icardi și Biabiany, în timp ce la Udinese a intrat Pasquale în locul lui Edenilson.

Inter s-a impus în fața lui Udinese cu scorul de 3-1. Rezerva Eder a înscris, iar Jovetici a marcat o "dublă" pentru milanezi, în timp ce pentru Udinese a punctat fostul atacant al Stelei, francezul Thereau.

Echipele de start:

Inter: Handanovici (Slovenia) - Nagatomo (Japonia), Miranda (Brazilia), Murillo (Columbia), Juan Jesus (Brazilia) - Brozovici (Croația), Felipe Melo (Brazilia) - Kondogbia (Franța), Biabiany (Franța), Icardi (Argentina) - Jovetic (Muntenegru)

Udinese: Karnezis (Grecia) - Wague (Franța, Mali), Danilo (Brazilia) - Felipe (Brazilia), Widmer (Elveția), Badu (Ghana), Kuzmanovici (Serbia), Bruno Fernandes (Portugalia), Edenilson (Brazilia) -Zapata (Columbia), Thereau (Franța)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close