INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Mircea Lucescu nu e mulţumit de clasamentul în care e la egalitate cu Jose Mourinho: "Am mai multe meciuri în Europa ca el!" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 13:16

Antrenorul lui Şahtior anunţă că va continua să antreneze în Ucraina, deşi contextul politic al acestei ţări cu Rusia nu este unul favorabil.

Mircea Lucescu, 69 de ani, a explicat ce-l determină să mai rămînă la Şahtior: "Pasiunea şi responsabilitatea m-au determinat să rămîn la Şahtior. Întotdeauna vor exista oferte pentru un om cu succes, dar am ales să stau aici".

Premiat de UEFA pentru cele 113 partide în Ligă, la egalitate cu Mourinho, Il Luce se mîndreşte cu faptul că are mai multe meciuri decît portughezul în toate competiţiile europene: "Am mai multe meciuri în cupele europene decît Mourinho, cred că am 180, ceea ce înseamnă mult", a spus Mircea Lucescu într-o intervenţie telefonică la Realitatea tv. Lucescu are 188 de meciuri per total, iar Mou 128.

Mircea Lucescu a mai antrenat pe Corvinul Hunedoara, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Internaţionale Milano, Galatasaray, Beşiktaş, iar din 2004 este la Şahtior. Tehnicianul a condus şi naţionala României între anii 1981 şi 1986.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
chiramihai
chiramihai  •  18 Septembrie 2014, 19:07

Ce ma distreaza ca tot felul de romani frustrati care n-au realizat nimic in viata lor decat sa loveasca sub centura pe net sub protectia anonimatului isi dau cu parerea despre un antrenor imens. Fratilor de aceea traiti cum traiti fiindca nu sunteti in stare de nimic ......puneti mana pe lopata si construiti si voi macar ceva pe lumea asta si apoi deschideti ciocul :)))))))

helioglobalus
helioglobalus  •  18 Septembrie 2014, 16:58
Postat de reddog pe 17 Septembrie 2014, 18:38

Incompetent???Lucescu???Pai cind o mai da tara asta romaneasca un antrenor ca Lucescu eu ma calugaresc!!!!Ce dreaq bre???Vorbesti ca sa nu adormi!!!

A fost competent când ne-a calificat la C.E.1984 din o grupă infernală. Apoi i s-a suit la cap şi se crede umbra lui Allah pe pământ. Ar fi putut fi un antrenor decent, dacă ar fi fost modest şi n-ar fi fost AHTIAT după bani. Plus că e depăşit de ani buni şi complet lipsit de caracter. Adevăratul său fiu (spiritual) nu este Răzvan, ci Rednic zis Strâmbu', un om de o mare mizerie morală.

dubluv
dubluv  •  18 Septembrie 2014, 09:00
Postat de reddog pe 17 Septembrie 2014, 18:38

Incompetent???Lucescu???Pai cind o mai da tara asta romaneasca un antrenor ca Lucescu eu ma calugaresc!!!!Ce dreaq bre???Vorbesti ca sa nu adormi!!!

cred ca esti deja calugar

Vezi toate comentariile (25)
Comentează