INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL SOCIEDAD - REAL MADRID 4-2

VIDEO Carlo Ancelotti îşi acuză jucătorii de lipsă de caracter: "Trebuie să schimbăm ceva şi o vom face!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 10:18

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, acuză lipsa de concentrare a elevilor săi în repriza a doua şi tratarea cu superficialitate a meciului cu Real Sociedad, pierdut cu 2-4, deşi Bale şi compania conduceau cu 2-0 în minutul 11!


Ramos ('6), Bale ('11) au marcat rapid în deplasarea de pe "Anoeta", dar I. Martinez ('35), Zurutuza ('41, '65) şi C. Vela ('75) au întors rezultatul şi au administrat prima înfrîngere madrilenilor.

REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI!

La conferinţa de presă de după meci, Ancelotti a anunţat că va lua măsuri: "Îmi pare foarte rău pentru acest eşec, pentru că nu-mi place că echipa a jucat atît de prost. Trebuie să medităm asupra jocului şi să schimbăm rapid ceea ce nu merge.

Prima jumătate a fost bună, toată lumea a fost concentrată. Dar a doua repriză a fost foarte proastă. Trăiam cu impresia că meciul se terminase, am făcut multe greşeli, îmi pare foarte rău.

Poţi juca prost uneori, dar cînd ai 2-0 trebuie să arăţi caracter şi să nu le dai şanse adversarilor. Îmi asum responsabilitatea, trebuie să schimbăm ceva şi vom schimba.

Nu am nimerit sistemul defensiv adecvat, ne-am apărat rău. Cel mai mult ne-a lipsit echilibrul. Am folosit două linii de 4 şi doi atacanţi ca să evităm pasele între linii. Am jucat la fel cum o făceam înainte, cum am făcut-o în finala Cupei, cînd am jucat cu Di Maria şi Bale, plus Isco în bandă. Era un sistem cunoscut echipei, nu avem nici o scuză".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
pma77
pma77  •  01 Septembrie 2014, 12:38

mi-au stricat biletul la pariuri bagale-as sarme in nas ca parca alergau in reluare..

mariuss72
mariuss72  •  01 Septembrie 2014, 11:45

Bataie de joc, nu poti sa ai atitudinea asta la o mare echipa. Lucrurile se vor schimba.

adrian.1984
adrian.1984  •  01 Septembrie 2014, 11:37

Cum ma sa investesti o groaza de bani, sa ai supervedete si sa iti dea Sociedad cu terenul in cap? :))) La fel si United. Transferuri pe banda rulanta, antrenor renumit si in 3 etape au doar 2 pct, plus o eliminare din nush ce cupa cu o infrangere de toata jena in fata unor anonimi din liga a 3-a...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează