INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - AC MILAN 2-1

Carlo Ancelotti: "Nu mai putem spera la titlu!"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Antrenorul formaţiei AC Milan, Carlo Ancelotti, a afirmat că echipa sa nu se mai gândeşte în acest sezon la titlul de campioană, după ce duminică a fost învinsă cu 2-1 de Inter Milano, în derby-ul din Serie A, informează Gazzetta dello Sport.

Inter Milano a înscris prin Adriano (29) şi Stankovici (43), iar AC Milan a marcat prin Pato (71). Fundaşul român Cristian Chivu a fost integralist la gazde şi a primit un cartonaş galben în minutul 90+2.

"Am încercat să ne apărăm cât de bine am putut, ştiam că nu o să fie uşor, iar golul lui Pato nu a venit după o greşeală a defensivei. Un derby este un derby, mereu există motivare, noi încercăm mereu să jucăm cât mai bine. Suntem norocoşi că avem ca rival un club atât de mare şi astfel performanţele noastre devin notabile", a declarat Cristian Chivu, care a fost lăudat de presă pentru evoluţia pe care a avut-o.

Antrenorul lui Milan l-a acuzat pe arbitru că nu a acordat două penalty-uri şi a validat incorect golul înscris de Adriano. "S-a folosit de mână pentru a marca, fie că a vrut, fie că nu, dar mingea sigur nu intra în poartă dacă nu se folosea de mână. Acum nu ne mai putem gândi la titlu, obiectivul nostru este să terminăm pe unul din primele trei locuri, dar trebuie să fim atenţi, pentru că mai avem multe jocuri de disputat. 11 puncte distanţă este destul de mult, dar important este să ne calificăm direct în Liga Campionilor. Pato trebuie să se menţină la acest nivel şi cu siguranţă va ajunge unul dintre cei mai buni atacanţi din lume", a spus Ancelotti.

Internazionale Milano ocupă primul loc în Serie A, cu 56 de puncte după 24 de etape, Juventus este pe 2, cu 47 de puncte, iar AC Milan este pe locul 3, cu 45 de puncte.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  16 Februarie 2009, 12:37

Eu in locul lui Ancelotti, mi-as pregati bagajele pt. Londra si as lasa pe altcineva sa faca treaba la Milan, cum sa speri la titlu cand joci cu Kaladze, Favalli,Antonini, in aparare,si mai tragi si de Maldini(la apusul carierei fabuloase)si mai joci si cu 3 inchizatori, si fara atacant de careu pt centrarile lui Beckham, Ronaldinho, Pirlo.Si mai ai nesimtirea sa-l tii pe R10 pe banca,cel care pune 4-5 asisturi pe meci si creeaza alte 4-5 ocazii clare.Carlo a fost mare,dar a venit randul altora!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează