INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SHANGHAI SHENHUA

Carlos Tevez ar vrea să se întoarcă la Boca Juniors: "Poate juca în ediția următoare a Copei Libertadores"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 20 aprilie 2017 22:25

Atacantul lui Shanghai Shenhua Carlos Tevez ar putea reveni la Boca Juniors, dorind să-și încheie cariera la echipa de suflet.

Președintele clubului argentinian, Daniel Angelici se va deplasa în august în China pentru a negocia transferul lui Tevez.

"Personal, mi-ar plăcea să-l aduc înapoi pe Tevez, chiar și un picior din el. Este un jucător excelent și am o mare admirație și afecțiune pentru el. Am programat o călătorie în China în luna august și, în timp ce sunt acolo, intenționez să-l văd și să îi vizitez familia. Vom discuta", a declarat Angelici pentru ESPN. 

Posibila revenire a lui Tevez la echipa argentiniană a fost confirmată și de impresarul acestuia, Adrián Ruocco, care a declarat că jucătorul "mereu a vrut să se retragă din fotbal de la Boca."

5 meciuria disputat Tevez în toate competițiile pentru Shanghai Shenhua reușind 1 gol și 4 assist-uri

"Cred că există șanse ca Tevez să revină la Boca pentru a juca în ediția următoare a Copei Libertadores. Trebuie să așteptăm până în august. (Daniel) Angelici va călători în China și, prin urmare, viitorul său va fi rezolvat", a afirmat Ruocco pentru postul de radio La Red.

Tevez a fost cumpărat de Shanghai Shenhua în ianuarie 2017 de la Boca Juniors pentru 10,5 milioane de euro. Internaționalul argentinian în vârstă de 33 de ani mai are contract cu gruparea chineză până în ianuarie 2019. Această a evoluat foarte puțin în această primavară din cauza unei accidentări la gambă.

sursa: espnfc.com, mundodeportivo.com, ambito.com, univision.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează