INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Carlos Tevez: "Vreau să rămîn la United şi după finalul sezonului!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2009 00:00

Internaţionalul argentinian Carlos Tevez, al cărui împrumut de la West Ham la Manchester United expiră la finalul acestui sezon, a declarat, miercuri, că vrea să evolueze în continuare la gruparea de pe Old Trafford şi speră ca în vară viitorul său să fie clarificat, informează Daily Mail.

"În acest moment, mintea îmi stă numai la MU şi doresc să rămân aici şi în următorii ani. Este foarte dificil să părăseşti unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Au existat unele discuţii în privinaţa transferului meu definitiv, dar nu s-a stabilit încă nimic concret. Ambele părţi au decis să aştepte până în iunie, iar atunci, eu sper la un final fericit", a afirmat jucătorul sud-american în vârstă de 25 de ani.

Tevez evoluează pentru Manchester din 2007, însă aparţine de West Ham, echipă care l-a împrumutat pe Old Trafford până în iunie 2009. Publicaţiile sportive britanice susţin că un transfer definitiv al internaţionalului argentinian i-ar costa pe cei de la United aproximativ 30 de milioane de eruo.

De serviciile lui Carlos Tevez, autorul a 29 de reuşite pentru formaţia pregătită de Sir Alex Ferguson, s-au mai interesat Real Madrid şi Inter Milano.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează