INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Cartonaşul alb! Ideile trăsnite ale lui Michel Platini » Preşedintele UEFA a lansat cartea ”Să vorbim despre fotbal”

Platini cere și reducerea puterii președintelui FIFA,
Platini cere și reducerea puterii președintelui FIFA, "o mașină electorală, a cărei mentenanță o face un singur om"

Articol de - Publicat sambata, 18 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 23:19

Şeful forului european vrea eliminarea pentru 10 minute a celor ce protestează exagerat la deciziile arbitrilor şi introducerea a două schimbări în plus, efectuate însă la pauză.

Michel Platini vrea să continue revoluţia în fotbal. Preşedintele forului european a venit cu cîteva propuneri menite să ajute arbitrii şi să calmeze spiritele în teren.

Ideile francezului sînt cuprinse în cartea "Să vorbim despre fotbal" şi cea mai trăsnită e dotarea "centralului" cu al treilea cartonaş. De culoarea albă, echivalent cu o eliminare temporară, de 10 minute! Acesta ar trebui să pună frînă protestelor aprinse şi polemicilor din teren, ce au proliferat ca o epidemie în fotbalul actual.

Platini vede utilă şi suplimentarea cu două schimbări de echipă (peste cele 3 actuale), făcute însă la pauză, pentru a nu pierde timp. Mai insistă ca asistenţii adiţionali să aibă un rol mai important şi să se elimine tripla sancţiune în cazul faultului de ultim apărător în careu: penalty, "roşu" şi suspendare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează