INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CITY - TOTENHAM 4-1

Cât de incredibilă este Manchester City? Pep Guardiola în versiunea Manchester l-a egalat pe antrenorul Barcelonei! Cine e jucătorul fenomenal

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 10:41

Manchester City nu are adversar în Premier League în acest sezon. "Cetățenii" au demolat-o sâmbătă și pe Tottenham (4-1), reușind al 16-lea triumf consecutiv în campionat.

Record egalat pentru Guardiola versiunea Barcelona 2010-2011. Managerul a ajuns la doar 3 victorii distanță de performanța de top, stabilită la Bayern acum 4 stagiuni!

Un traseu accesibil până de Revelion, cu Bournemouth, Newcastle și Palace, victime facile.

"18 luni de muncă"

Având cel mai prolific atac din elita Angliei, cu o medie de peste 3 goluri marcate pe meci, Pep a găsit rețeta perfectă. "Avem deplină încredere reciprocă. Când jucătorii își exprimă opinia, îi ascult. Și când eu îmi spun părerea, ei mă urmează întocmai. Nu au niciun dubiu și este cel mai important lucru când vrei să aplici ceva. Un dar extraordinar, rezultatul unei munci de 18 luni începute în sezonul trecut", și-a explicat filosofia de joc.

"De Bruyne, fenomenal"

Spaniolul l-a elogiat pe De Bruyne, care a făcut 2-0 și a scos penaltyul ratat de Gabriel Jesus: "E unul dintre cei mai talentați jucători și nu mai am cuvinte să-l descriu.

Câte curse face cu kingea, câte pase și asssituri reușește. Jocul e mereu în capul lui, fuge 40 de metri să facă presing la portar, e neobosit ca un fotbalist din Conferință.

Un exemplu pentru tinerii de la Academie. Colegii îl văd cât se dedică echipei și vor să-l imite". 

14
goluri ale lui City în ultimele 15 meciuri ca titular jucate de De Bruyne în Premier s-au înscris cu ajutorul belgianului, 6 reușite și 8 assisturi

15
goluri a marcat Sterling în toate competițiile pentru echipa lui Guardiola. Golgeterul "cetățenilor" în acest sezon a semnat o "dublă" sâmbătă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10204390237636316
Constantin Rusanda  •  17 Decembrie 2017, 18:51

Nu Chelsea, Mourinho "a scapat" de Salah, DeBruyne, Matici, Mata, Lukaku, etc. Pe unii i-a cumparat innapoi platind cel putin 4x pentru ei. Legaturi cu impresarii???

bodrin
bodrin  •  17 Decembrie 2017, 17:45

Oare s-ar descurca Guardiola nu nationala noastra de fotbal? Greu de crezut, o fi stiind el cate ceva, dar nu cunoaste fotbalul nostru si nu are habar de vreun jucator din liga I-a. Poate ca nici sa explice jucatorilor, pe romaneste, cum se pot marca, in medie, trei golui pe meci, nu ar sti...Deh, nu-i roman de-al nos...

bebe21
bebe21  •  17 Decembrie 2017, 17:37
Postat de cneius pe 17 Decembrie 2017, 17:25

Nimic nu este inca jucat, mai sint 20 de etape - 60 p in joc.

mda...poate nu ai vazut meciul de ieri, poate nu ai vazut meciul cu United...poate nu l-ai vazut pe De Bruyne jucand in ultimele doua luni...City e campioana dinainte de Boxing Day...cum de a lasat Chelsea pe belgian sa plece pe 14m nu pot sa inteleg...cum l-au lasat sa plece pe Salah...?? Diego Costa?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează