INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Catalanii se menţin în lupta la titlu în LaLiga în urma succesului la limită cu Sociedad, scor 3-2

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat duminica, 16 aprilie 2017 11:20

Barcelona s-a impus împotriva lui Real Sociedad, scor 3-2, în etapa cu numărul 32 din prima ligă spaniolă şi îşi menţine şansele la titlul din LaLiga.

Campioana Spaniei se află la trei puncte în spatele liderului Real Madrid, care are un meci mai puţin, dar cele două se vor întâlni în El Clasico săptămâna viitoare.

Lionel Messi a deschis scorul în meciul cu Sociedad cu un şut de la 25 de metri şi a majorat diferenţa la două goluri în finalul primei reprize, înainte ca Samuel Umtiti să înscrie în propria poartă şi să ofere şanse formaţiei oaspete.

Paco Alcacer a înscris pentru 3-1, în timp ce Xabi Prieto i-a adus din nou în joc pe jucătorii basci.

Barcelona a folosit cea mai bună garnitură, chiar dacă miercuri se va duela cu Juventus, în manşa retur a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

Chiar dacă formaţia pregătită de Luis Enrique a pierdut partida tur disputată pe Juventus Stadium, antrenorul spaniol nu a vrut să rişte un nou pas greşit în lupta pentru titlu din LaLiga.

Real Madrid a câştigat în această etapă partida de pe terenul lui Sporting Gijon, scor 3-2. Gijon a deschis scorul prin Cop Duje ('14), Isco a egalat ('17), apoi gazdele au preluat din nou conducerea prin golul înscris de Mikel Vesga ('50). Morata a restabilit egalitatea ('59), iar Isco a adus victoria cu golul din finalul partidei ('90)

sursa: bbc.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează