INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Caz incredibil! Un star a fost jefuit în timp ce dormea în casa lui » Ce i-au furat hoții

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2017 10:44

Dimitri Payet, mijlocașul lui Olympique a fost jefuit, în timp ce dormea în casa lui.

Presa din Franța anunță că hoții i-au furat bijuterii în valoare de 110.000 de euro. Acesta a fost al 13-lea jaf asupra unui jucător sau oficial de la Marseille în ultimii 6 ani!

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Dimitri Payet era acasă cu familia. Dormea. Nu a auzit hoții care i-au intrat în casă, ușa era deschisă, și i-au furat două cutii cu bijuterii, în valoare de 110.000 de euro, a anunțat cotidianul Le Monde. Jucătorul a descoperit furtul dimineață.

Payet a minimizat episodul. "Tot ce s-a scris despre acest incident și sumele evocate nu sunt decât speculații și nu reflectă adevărul. A existat un incident, dar furtul a fost minor și nimeni nu a fost traumatizat", a reacționat mijlocașul pe Twitter.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează