INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Ce a primit în loc de scuze? "Ai o personalitate de c***t!" Atac la Guardiola după cea mai controversată decizie luată de spaniol

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 13:52

Scandalul dintre Pep Guardiola și agentul lui Yaya Toure, Dimitri Seluk, este departe de a se încheia, impresarul având o replică dură pentru antrenor.

Guardiola i-a spui lui Seluk să îi ceară scuze dacă vrea ca Toure, exclus din lot, să mai evolueze pentru City. Agentul nu a dorit să îi ceară scuze, ba mai mult, a lansat un nou atac la adresa spaniolului, jignindu-l pe acesta.

"Șefii lui City trebuie să meargă la Guardiola și să îi spună «Yaya este familia noastră». Cum este posibil să facă așa ceva? Nu este corect.

Nu este corect să renunți la un jucător de clasă. Este decizia lui. Guardiola este un antrenor bun, dar are o personalitate de c***t.

Dacă Yaya nu este pe teren, toată lumea se va întreba de ce. Aici este Anglia, nu Afganistan sau Coreea de Nord. Lumea va vorbi despre asta și fiecare va avea o opinie.

Este ceva ciudat. Suporterii îl plac pe Guardiola, dar ei știu și că Yaya este un jucător bun și că a dat totul pentru City. Echipa a câștigat de două ori campionatul cu el. Vom vedea ce va decide Pep. Multă lume nu înțelege cum este posibil să faci ce a făcut el", a spus Seluk, potrivit goal.com.

"Nu mi-a fost ușor să nu-l iau pe Yaya Toure în lotul pentru Champions League. Eu îl știu bine și știu că e băiat bun. A venit agentul lui și a vorbit despre treaba asta. Atunci Yaya și-a pierdut locul în echipă.

Totul se poate schimba dacă domnul Dmitri Seluk își va cere scuze public clubului și coechipierilor lui Yaya, dar și antrenorului echipei.

Dacă se va întâmpla asta, Yaya va reveni în echipa noastră. Știu că Dmitri ține mult la Yaya, dar nu e în regulă ca un agent să iasă în presă cu asemenea declarații.

Cum ar fi fost ca agentul meu să iasă și să spună diverse lucruri despre Johan Cruyff?" Pep Guardiola într-o conferință de presă.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
kenzo4play
kenzo4play  •  25 Septembrie 2016, 18:35

"Cum ar fi fost ca agentul meu să iasă și să spună diverse lucruri despre Johan Cruyff?" Cu asta a spus totul. Asta inseamna sa cresti intr-un mediu valoros, sa ai onoarea de a invata numai de la cei buni... Impresarul manelist nu va intelege niciodata ce inseamna profesionalismul desavarsit. Respectul se castiga oferind respect.

papa_poulette
papa_poulette  •  25 Septembrie 2016, 14:33

impresarii astia sunt o molima. In ultima vreme, isi permit cam multe, doar pentru ca au bani. Dar ei sunt doar niste ***, niste profitori de pe urma fotbalului, nu au nicio calitate speciala. Exista impresari in toate domeniile, de la prostitutie si muzica pana la fotbal si chiar politica (da, in politica, se numesc "consilieri")

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  25 Septembrie 2016, 14:31

Antrenorul plateste cu postul daca echipa nu isi indeplineste obiectivele. Impresarul, un samsar care traieste din munca altora. Guardiola face ce crede de cuviinta ca sa-si faca treaba, asa ca, impresarul nu se poate baga in munca lui. Daca Guardiola are performante fara Yaya si Hart, restul nu au ce comenta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează