INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATUL MONDIAL 2022

Ce se întîmplă cu Mondialul din 2022? » Declaraţie incredibilă a unui membru FIFA!

foto: realitypod.com
foto: realitypod.com

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 15:57

Deşi mai sînt opt ani pînă la Campionatul Mondial din Qatar, există deja multe controverse cu privire la locul de disputare.

Theo Zwanziger, membru în Comitetul Executiv FIFA, a declarat că nu crede că turneul final al Campionatului Mondial se va disputa în Qatar.

"Personal, cred că nu se va disputa Campionatul Mondial în Qatar. Medicii spun că nu pot garanta siguranţa jucătorilor dacă Mondialul se va disputa în aceste condiţii. Pot să răcorească stadioanele, dar sînt fani din toată lumea care vor trebui să îndure căldura", a declarat Zwanziger pentru ziarul Bild.

Această declaraţie agită şi mai mult spiritele, după ce în mai Sepp Blatter a declarat că organizarea Campionatului Mondial în Qatar este o greşeală.  "Cu siguranţă că a fost o greşeală, dar Comitetul Executiv a votat în majoritate pentru Qatar”, a declarat preşedintele FIFA pentru o televiziune din Elveţia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
magura
magura  •  23 Septembrie 2014, 06:01
Postat de bamse1901 pe 22 Septembrie 2014, 21:20

acum v-ati dat sema? pana acum un an erau 25 de grade acolo. bine ca i-ati pus pe aia sa inceapa sa construiasca. RUSINE

RUSINE DAN VOICULESCU SI TOATA ANTENA UNU!!! :))))))))))) Niste tarani... :)))))))))))))

bamse1901
bamse1901  •  22 Septembrie 2014, 21:20

acum v-ati dat sema? pana acum un an erau 25 de grade acolo. bine ca i-ati pus pe aia sa inceapa sa construiasca. RUSINE

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 20:39

pe romani nu ii va afecta. pentru ca nu ne putem califica, generatia ... Viitorului e praf si pulbere. hagi stie..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close