INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Ce țeapă și-au luat șefii lui Inter! Plătesc 63,5 milioane de euro pentru un gol

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2017 12:29

Gabriel Barbosa, atacantul brazilian transferat în vară cu 29,5 milioane, nu a jucat niciodată titular, a marcat doar cu Bologna, dar nerazzurri au plătit 4 milioane comisioane și îi dau 6 milioane salariu.

Cea mai mare păcăleală a noului patron chinez al lui Inter e un brazilian. Zhang Jindong a risipit o avere să-l aducă de la Santos pe Gabriel Barbosa, zis Gabigol, dar atacantul de 20 de ani este mai activ pe rețelele de socializare decât pe teren.

Noul iubit al surorii lui Neymar nu a reușit decât un gol pentru nerazzurri în Serie A în 10 apariții, cu Bologna, 1-0, pe 19 februarie. Dar unul plătit în aur de Inter, cu 63,5 milioane de euro!

La această sumă se ridică, potrivit Gazzettei dello Sport, cheltuielile făcute cu vârful de 20 de ani. 4 milioane au însumat doar comisioanele agenților!

Transferul a scos din conturile clubului 29,5 milioane, iar contractul până în 2021 îi asigură 6 milioane E brut pe stagiune, adică 3 milioane net. 

La acest salariu însă, Gabigol a adăugat 11,8 milioane, cota de 40%, cât a reținut și Santos, din banii de transfer, restul ajungând la fondul de investiții Doyen. 

285 de minuteîn 12 partide a jucat Barbosa în Serie A și Coppa Italia la Inter

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează