INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Ce va spune Ibrahimovici? Decizie drastică luată de Jose Mourinho față de jucătorii lui Manchester United: ”Toată lumea este consternată! Nici Ferguson nu făcea asta!"

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 13 decembrie 2016 11:21

Jose Mourinho își forțează jucătorii și stafful să facă antrenament și de Crăciun, la ora 16:30, pe ”Old Trafford”. În mandatul lui Louis van Gaal, Manchester United a avut liber aproape toată ziua, pe 25 decembrie.

Toate echipele din Premier League își programează ședințele de pregătire, de dinaintea meciurilor din Boxing Day, dimineața, pentru a permite fotbaliștilor să meargă să sărbătorească restul zilei alături de cei dragi.

În mod normal, Manchester United organiza antrenamentul de Crăciun la baza de pregătire Carrington, la primele ore, însă acum The Sun scrie că aceasta va fi închisă în acea zi, iar Mourinho vrea să facă antrenament după-amiaza pe stadionul ”Old Trafford”.

O sursă din interiorul clubului englez a declarat că: ”Toată lumea este consternată. Nu am auzit niciodată de așa ceva, nici măcar în vremea lui Fergie (Alex Fergusson –n.r). Tot stafful venea la baza Carrington, dar dacă antrenamentul va fi pe ‘Old Trafford’ atunci va fi nevoie de mai mult personal”.

Angajații lui Manchester United sunt nemulțumiți de decizia lui Mourinho. ”Unii vor trebui să stea până târziu de Crăciun la stadion, mai ales că a doua zi echipa are meci acasă (cu Sunderland –n.r.). El ne-a anulat Sărbătorilor”, scrie Independent.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează