INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ce vrea să spună Cristiano Ronaldo? "Eu știu de ce a executat Messi penalty-ul așa"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 21:34

Lionel Messi a surprins pe toată lumea în ultimul meci al Barcelonei câștigat în fața lui Celta Vigo când a ales să-i paseze lui Suarez la penalty în loc să șuteze direct.

Cristiano Ronaldo, marele său rival de la Real Madrid, a vorbit despre gestul lui Messi.

"Știu de ce Messi a executat penalty-ul în acel mod, dar nu am să spun mai mult de atât", a declarat Ronaldo la conferința de presă dinaintea meciului cu AS Roma.

Citește și: Fază GENIALĂ gândită de Messi și Suarez la penalty! Cum a "ratat" Messi în Barcelona-Celta Vigo, dar tabela și-a schimbat scorul!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
466406146877671
Arjun Arjun  •  17 Februarie 2016, 20:54

De prost daia la executat asa

valiza.epo
valiza.epo  •  17 Februarie 2016, 09:13

Si eu stiu cum s-a creat Universul... dar nu vreau sa spun!

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Februarie 2016, 07:52
Postat de xady pe 17 Februarie 2016, 06:50

De fapt e un motiv mai egoist decat atat. Se astepta sa primeasca pasa inapoi sa dea tot el gol dar nu din penalty. Alearga spre poarta si se uita spre Suarez.

da, dupa meci chiar l-a luat la suturi pe suarez ca nu i-a pasat ...hahahahaha.....mai sunteti ma ? cristinica e frustrata, a vrut sa spuna ca messi i-a pasat lui suarez sa-l intreaca uruguayanul in clasamentul golgheteriilor...hahahaha

Vezi toate comentariile (12)
Comentează