INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBAL

Ce weekend fabulos. 7 derby-uri mari în 7 campionate diferite! Cînd se joacă şi unde le vedem

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 07 octombrie 2012 13:33

O săptămînă cu meciuri în Champions League şi Europa League propune o etapă explozivă în 7 dintre cele mai importante campionate din Europa. În Spania, Italia, Franţa,

Portugalia, Rusia, Turcia şi România e programat cîte un derby, trei dintre aceste 7 meciuri urmînd să fie transmise şi în România de două posturi: Dolce Sport şi Digi Sport.

România
Steaua - CFR, Duminică, 20:30, Dolce Sport 1
Trupa lui Reghecampf e lider la zi, cu 3 puncte avans faţă de locul 2, în timp ce CFR Cluj e abia pe poziţia a 6-a, la nu mai puţin de 9 puncte în spatele steliştilor.

Spania
Barcelona - Real Madrid, 20:50, Digi Sport 1
El Clasico vine într-un moment în care există o diferenţă de 8 puncte în favoarea Barcelonei. Echipa lui Vilanova e lider, cu maximum de puncte, în timp ce Real e abia pe 6, iar un succes al catalanilor ar încheia practic luppta pentru titlu încă din etapa a 8-a.

Italia
Milan - Inter, 21:45, Digi Sport 2
Probabil că de foarte mulţi ani derby-ul oraşului Milano nu le-a mai prins pe cele două pe locurile de clasament pe care sînt acum. Milan e abia e 10, cu doar 7 puncte în 7 etape, Inter e pe 3, după Juventus şi Napoli şi are 5 puncte peste rivala ei din oraş.

Franţa
Marseille - PSG, 22:00
Este singurul derby din acest wekend care aduce faţă în faţă echipele de pe primele două locuri. Marseille e prima, cu 18 puncte, a făut un singur pas greşit pînă acum, etapa trecută la Valencienes, în timp ce PSG are 3 puncte mai puţin, însă e singura echipă neînvinsă din Franţa.

Portugalia
FC Porto - Sporting, 22:45
Gazdele vin după un succes mare în Champions League, 1-0 cu PSG, în timp ce gruparea din Lisabona după un ruşinos 0-3, în Europa League, cu Videoton. FC Porto e pe primul loc în Portugalia, la egalitate cu Benfica, în timp ce Sportin e abia a 8-a, cu o singură victorie în 5 etape.

Turcia
Fenerbahce - Beşiktaş, 19:00
Cîndva, acest meci decidea titlul de campioană. Acum, cele două echipe se bat undeva la mijlocul clasamentului. Fener e doar pe 7, cu 9 puncte, iar situaţia lui Beşiktaş e şi mai dramatică, ocupă abia poziţia a 11-a, cu două înfrîngeri în ultimele două etape.

Rusia
Spartak Moscova - ŢSKA Moscova, 17:00
Duminică, Moscova se pregăteşte de derby. Două dintre cele mai bogate echipe din Rusia se vor întîlni în meci direct. Spartak şi ŢSKA sînt despărţite doar de două puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
behaitoarea_woody_reloaded
behaitoarea_woody_reloaded  •  07 Octombrie 2012, 18:13
Postat de asc21 pe 07 Octombrie 2012, 18:08

E greu sa te aperi cu Song si Mascherano.

Nici tu nu crezi ce spui.

asc21
asc21  •  07 Octombrie 2012, 18:08
Postat de blaugrana_ pe 07 Octombrie 2012, 18:07

De ce te-am injura? A fi suporterul unei echipe nu inseamna a fi penibil. Fiecare cu parerea lui, si fiecare vede altfel. Va fi un meci infernal de greu pt ca Real nu prea mai are ce pierde, dar cred a este momentul sa ii mai astampare oe madrileni, si-au cam luat-o in cap:D cu o victorie azi suntem campioni!

E greu sa te aperi cu Song si Mascherano.

blaugrana_
blaugrana_  •  07 Octombrie 2012, 18:07
Postat de asc21 pe 07 Octombrie 2012, 17:38

Nu ma injurati, dar Barca - Madrid X2 :|

De ce te-am injura? A fi suporterul unei echipe nu inseamna a fi penibil. Fiecare cu parerea lui, si fiecare vede altfel. Va fi un meci infernal de greu pt ca Real nu prea mai are ce pierde, dar cred a este momentul sa ii mai astampare oe madrileni, si-au cam luat-o in cap:D cu o victorie azi suntem campioni!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează