INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cei 3 favoriți să-l înlocuiască pe Zidane pe banca lui Real Madrid

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 21:45

Zinedine Zidane va fi demis de la cârma lui Real Madrid la finalul acestui sezon dacă nu va câștiga cel puțin un trofeu.

Informația a fost oferită de publicația Don Balon, care susține că președintele madrilenilor, Florentino Perez, are deja câteva nume pe lista posibililor înlocuitori ai francezului.

Cap de listă e antrenorul italian de la Chelsea, Antonio Conte, despre care s-a spus că va pleca de la formația londoneză la finalul acestui sezon.

Joachim Low, selecționerul Germaniei, e și el pe placul lui Perez, la fel și Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

Zidane a câștigat la cârma lui Real Madrid de două ori Liga Campionilor, de două ori Campionatul Mondial al cluburilor, o Supercupă a Europei, un campionat în La Liga și o Supercupă a Spaniei.

Real are un sezon dezamăgitor, fiind pe locul 4 în La Liga după 18 meciuri, cu 31 de puncte, la 14 lungimi în spatele liderului Barcelona, care are un meci în minus.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează