INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Cel care a reconstruit "echipa dispărută" a fost dat afară după numai 7 luni! Și eroul lui São Paulo a fost concediat!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 12:33

În urmă cu șapte luni, antrenorul Vagner Mancini a fost adus de urgență pentru a reconstrui Chapecoense, echipa decimată în accidentul de avion din 29 octombrie 2016.

Antrenorul refăcut total lotul, dar rezultatele din 2017 nu sunt bune. Verzii sunt pe locul 15 în campionatul brazilian după 11 etape, având doar două victorii în ultimele 8 meciuri. Și marți seară, Mancini a fost concediat.

Luni, și Rogerio Ceni a fost dat afară! Aflat la primul său job de antrenor, după o carieră de 23 de ani în poarta lui São Paulo, legendarul Rogério Ceni nu a rezistat decât 7 luni pe banca trupei paulista. Aflată pe poziția a 17-a în Țara Cafelei. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează