INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Cel mai scump "11" al verii costă 771 de milioane! 8 jucători au fost transferați în Premier League

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2017 16:32

Mutarea lui Neymar la PSG, pentru 220 de milioane de euro, a mărit cu 40% investiția în cea mai costisitoare echipă a achizițiilor. 6 jucători cumpărați de Premier și 4 vânduți din Ligue 1.

S-a vândut mult și scump în acest mercato nebunesc în Europa. Transferul lui Neymar la PSG a pulverizat recordul mondial deținut de Pogba și a dus prețul de achiziție al celui mai costisitor 11 al verii mult peste o jumătate de miliard de euro! Brazilianul plecat de la Barca a costat mai mult ca toată apărarea trupei alcătuite de AS, în care 2 fundași plus portarul au fost luați de Manchester City.

De la închizători în sus, niciun jucător nu a fost plătit cu mai puțin de 50 de milioane. Manchester United are două piese, Romelu Lukaku fiind cel mai scump transfer estival până la Neymar. Morata este al treilea în top, cu mutarea la Chelsea, dar poziția sa este în pericol dacă Mbappé se va despărți de Monaco ori când Barça îi va găsi înlocuitor lui Neymar pentru a-și completa tridentul ofensiv. 

ECHIPA VERII 2017

Ederson (Man. City) 40* - Walker (Man. City) 57, Bonucci (Milan) 42, Mendy (Man. City) 57,5 - Bernardo Silva (Man. City) 50, Matici (Man. United) 44, Tolisso (Bayern) 41,5, Neymar (PSG) 222 - Lacazette (Arsenal) 53, R. Lukaku (Man. United) 84, Morata (Chelsea) 80
* Sumele sunt exprimate în milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează