INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WIGAN

Cel mai tare mod de a sărbători! A înscris două goluri, a fost schimbat și apoi a plecat direct la spital: abia acolo a început petrecerea

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 10:05

Ryan Colclough, jucătorul lui Wigan a avut parte de momente de fericire, unul după altul: a punctat de două ori în victoria echipei sale și, după înlocuire, a plecat la spital în echipament, unde soția sa a născut un băiat, conform ESPN.

Fotbalistul, în vârstă de 22 de ani, a fost omul meciului în succesul cu 3-0 al gazdelor în disputa cu Doncaster din Ligue One, marcând în minutele 45 și 58. El a sărbătorit ultimul gol alergând spre tunel, pentru a ajunge mai repede la maternitate, unde venea pe lume cel de-al doilea copil al său.

Președintele clubului Wigan a postat un mesaj de felicitare pentru Colclough pe Twitter, imediat după aflarea veștii nașterii fiului jucătorului.

Atacantul lui Wigan aflase la pauză că soția sa intrase în sala de nașteri de la spital, iar antrenorul Paul Cook l-a schimbat în minutul 60, pentru a asista la fericitul eveniment din viața sa.

Leam Richardson, antrenorul secund al gazdelor, a vorbit despre situația creată, dar și de suportul clubului față de fotbalist. ”Toți suntem bărbați…unii dintre jucători nu ar fi plecat, ar fi încă în vestiar acum!

Alții vor să ajungă direct la spital pentru a-și susține partenera și noi respectăm dorința fiecăruia dintre ei. Evident, noi toți îi dorim numai bine lui și familiei sale și sperăm ca totul să iasă bine”.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează