INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Cele mai tari 4 glume cu și despre Arsene Wenger: "Ăsta-i MOTIVUL din cauza căruia nu vrea să câștige trofee"

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 11:41

Arsene Wenger este cel mai longeviv antrenor din marile campionate europene, fiind pe banca celor de la Arsenal de 21 ani. În ultima perioadă au apărut tot mai multe glume despre rezultatele slabe și despre lipsa trofeelor.

  1. Claudio Ranieri a fost demis de la Leicester, după ce sezonul trecut a câștigat trofeul de campion. Același lucru l-au pățit în trecut și Roberto Mancini sau Jose Mourinho. Internauții au considerat că acesta este motivul pentru care Wenger nu dorește să ia campionatul.

2. Înainte ca Luis Suarez să ajungă la Barcelona, Wenger le-a făcut o ofertă de 40 de milioane de lire celor de la Liverpool. A fost refuzat, iar următoarea sa propunere a fost de 40 de milioane și o liră.

3. A devenit o tradiție ca Manchester City să cumpere jucători de la Arsenal( Nasri, Sagna, Clichy, Toure și Adebayor). Întrebat despre aceste mutări, Wenger a dat un răspuns amuzant: "Cei de la City sunt niște clienți de treabă". Replica fanilor a venit imediat: "Noi nu cumpărăm vedete. Noi le vindem"

4. Locul 4. Fanii rivalelor ironizează gruparea de pe Emirates pentru nesfârșitele clasări pe poziția a 4-a. "Locul 4, grupele Champions League, eliminare în optimi și de la capăt" este scenariul clasic al formației lui Wenger.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează