INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPITALIZARE

Celebrul Paul Gascoigne, internat în spital! A fost implicat într-o altercație la un hotel din Londra

Foto: The Sun
Foto: The Sun

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2016 13:38

Fostul fotbalist englez Paul Gascoigne (49 de ani) a fost internat într-un spital din Londra, după o altercație care a avut la hotelul Ace Hotel din Shoreditch.

Conform unor surse citate de publicația Mirror, Gazza era sub influența băuturilor alcoolice, arunca bani în jurul său și insulta clienții hotelului. La un moment dat, Gascoigne a fost împins pe scări de prietenul unui client care ar fi fost lovit de fostul fotbalist.

Poliția a intervenit la hotelul la care se afla fostul star englez, iar acesta a fost transportat la spital, având răni la cap în urma căzăturii.

Purtărul de cuvânt al lui Gascoigne, Terry Baker, a confirmat informațiile referitoare la spitalizarea lui Gazza, însă nu a oferit alte detalii legate de incident.

Este cunoscut faptul că Paul Gascoigne se confruntă cu probleme serioase legate de consumul de alcool și a fost internat într-o clinică de reabilitare la începutul acestei luni.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ottobraun
ottobraun  •  28 Decembrie 2016, 19:08

fostu fotbalist englez avea valoare cat tot fotbalul rumanesc la acea vreme ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ottobraun
ottobraun  •  28 Decembrie 2016, 19:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  28 Decembrie 2016, 18:16
Postat de ares123 pe 28 Decembrie 2016, 16:25

Da, si zeul lui Semeghin...Dumnezeul lui Dinu...etc.

***,nici Dinu ,nici Semeghin nu sunt așa,dar tu sigur ești aproape după ce scoți din sterpăciunea care este în locul creierului.Dacă ai fi fost tu pe poziția socială a lui Gascoigne,erai mai rău ca el cu siguranță,în privința băuturii,fiindcă el așa bețiv e mai zdravăn ca tine la cap.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close