INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER CITY

Cercetătorii englezi au descoperit "Cutremurul Vardy" » Fanii "vulpilor" au provocat un seism la una dintre reuşitele favoriţilor

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 18:43

O echipă de cercetători de la Universitatea din Leicester a instalat un seismometru în apropierea arenei King Power Stadium, iar aparatul a înregistrat un cutremur cu magnitudinea de 0,3 grade pe scara Richter, produs de suporterii "vulturilor".

"Nu au fost doar strigăte sau bătăi din palme, au fost 30.000 de oameni sărind în picioare în acelaşi timp - o cantitate incredibilă de energie", a declarat unul dintre oamenii de ştiinţă pentru BBC.

Seismul a fost înregistrat când fanii au sărbătorit golul marcat de Leonardo Ulloa în ultimul minut al partidei disputate în februarie, împotriva echipei Norwich. Fenomentul a fost denumit "Cutremurul Vardy", după numele golgeterului echipei, Jamie Vardy.

Leicester este liderul surpriză din Anglia, cu nouă etape înainte de final. Echipa antrenată de Ranieri are cinci puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Tottenham.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1063965430342966
Alex Pi  •  09 Martie 2016, 06:51

"Vulpi", "vulturi", pota-to, po-ta-to, toma-to, to-ma-to.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează