INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Chelsea a găsit metoda de a-l transfera pe Pogba » Ce mutare pregătesc londonezii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 11:22

După un sezon slab, Chelsea vrea ca începînd cu sezonul viitor să revină în fruntea Premier League și pregătește transferuri importante.

Clubul londonez vrea să îl transfere pe starul lui Juventus, Paul Pogba, dar trebuie să se lupte cu alte echipe puternice, precum Barcelona, Manchester City, Manchester United sau PSG.

Potrivit englezilor de la Daily Mail, reprezentanții celor de la Chelsea s-au întîlnit cu Antonio Conte, selecționerul Italiei, și i-au propus acestuia să preia banca formației. Tehnicianul italian este tentat de a o pregăti pe Chelsea și a prezentat englezilor o listă de achiziții, iar Pogba în fruntea ei.

Astfel, Chelsea ar urma să plătescă 90 de milioane de euro pentru starul francez. Conte și Pogba au lucrat împreună la Juventus, iar antrenorul italian ar putea să îl convingă pe mijlocaș să se transfere la Chelsea.

Pogba, 22 de ani, este cotat la 55 de milioane de euro, potrivit transfermarkt. În acest sezon, francezul a jucat 22 de meciuri și a marcat de șase ori.

Pe lista lui Conte se mai află nume importante, precum Jose Gimenez, de la Atletico Madrid, Ezequiel Lavezzi și Marco Verrati, de la PSG.

Chelsea l-a dorit și pe Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus, dar acesta a refuzat. În prezent, formația londoneză este pregătită de Guus Hiddink, care va pleca la vară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează