INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea a primit interdicţie la transferuri pentru un an!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2009 00:00

FIFA a informat astăzi că Chelsea nu va mai putea efectua transferuri timp de un an pentru că l-a încurajat pe Gael Kakuta de la Lens să rupă contractul cu gruparea franceză pentru a ajunge pe Stamford Bridge în 2007.

Astfel, londonezii nu vor mai putea să cumpere jucători nici în iarnă, nici la finalul stagiunii, conform deciziei luate de Camera de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FIFA. Măsura a fost luată ca urmare a plîngerii depuse la forum mondial de Lens, iar Chelsea poate să facă apel.

Kakuta,18 ani, a fost suspendat pentru o perioadă de patru luni, iar Chelsea este obligată să-i plătească lui Lens compensaţii în valoare de 780.000 de euro, la care se adaugă taxa de formare, aproximativ 130.000 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
vasiloiudragos
vasiloiudragos  •  01 Noiembrie 2009, 17:27

As dori sa stiu si eu cand se vor da premiile de la concursul CD Parazitii???

noshit
noshit  •  07 Septembrie 2009, 16:26

@ jerry : sa ma cac si pe chelsea si pe tine

 •  03 Septembrie 2009, 19:38

FORTA CHELSEA , fustratilor? daca nu sunteti in zona nu vorbiti... continuati sa vb de echipele vostre de club... nu va ajunge gunoiul din romania? scormoniti si in alte parti?....FORTA THE BLUES

Vezi toate comentariile (24)
Comentează