INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON - CHELSEA 2-0

Chelsea eliminată și din Cupa Angliei! Un fost jucător al londonezilor a înscris o "dublă"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 21:44

Romelu Lukaku a marcat o "dublă" pentru Everton, în victoria cu 2-0 în fața lui Chelsea, în sferturile de finală ale FA Cup.

Chelsea și-a continuat parcursul dezastruos din acest sezon și a fost eliminată și din FA Cup, după ce a ratat calificarea în sferturile de finală ale Champions League, în fața francezilor de la PSG.

Romelu Lukaku, fostul jucător al londonezilor a fost eroul lui Everton în această partidă, marcând ambele goluri, în minutele 77 și 82.

Ambele formații au terminat meciul în zece oameni, după eliminările lui Diego Costa și Gareth Barry. Costa a primit primul cartonaș roșu de când evoluează în tricoul lui Chelsea, din vara anului 2014.

În semifinalele FA Cup, Everton va juca împotriva formației Crystal Palace, care a trecut în runda precedentă de Reading.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează