INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chelsea a adus un jucător din Premier League pentru doar 15 milioane de lire sterline » În urmă cu 6 luni oferise 35 de milioane!

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 18:05

Mijlocașul ofensiv al lui Everton, Ross Barkley, va evolua din această iarnă la Chelsea.

Informația a fost dezvăluită de publicația The Telegraph. Aceeași sursă susține că pentru a-l aduce pe Barkley pe Stamford Bridge, Chelsea îi va plăti lui Everton doar 15 milioane de lire sterline.

Barkley a mai fost dorit de Chelsea și în vara anului trecut. Cele două grupări se înțeleseseră asupra sumei de transfer în valoare de 35 de milioane de lire sterline, însă afacerea a picat din cauza faptului că internaționalul englez a dorit să își continue la Everton recuperarea după accidentarea suferită la mușchii ischiogambieri.

În vârstă de 24 de ani, Ross Barkley este un produs al centrului de copii și juniori al lui Everton, în curtea căruia se află de la vârsta de 11 ani. Mijlocașul englez, care nu a bifat niciun minut în acest sezon, mai are contract cu "caramelele" până în vara anului 2018 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 25 de milioane de euro.

2 goluri în 22de partide a înscris Barkley pentru naționala Angliei, pentru care a debutat în 2013

Surse: dailymail.co.uktheguardian.comsofoot.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Ianuarie 2018, 21:34

Denis Man era de trei ori mai scump.

mosvasile
mosvasile  •  05 Ianuarie 2018, 19:32

Dar cu Florin Gardos,ce se mai aude?Mai e in Anglia?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează