INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chelsea și Tottenham domină echipa ideală din Premier League » Nume grele lipsesc din primul "11"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 20 aprilie 2017 22:17

Asociația Fotbaliștilor Profesioniști (PFA) a anunțat echipa ideală din Premier League. Zlatan Ibrahimovici și Alexis Sanchez, ambii candidați la titlul de "cel mai bun jucător", lipsesc din primul "11".

Liderul din Anglia, Chelsea, și echipa de pe locul doi, Tottenham, propun câte 4 jucători, în timp ce Manchester United, Everton și Liverpool au câte un singur fotbalist.

Arsenal și Manchester City nu au niciun jucător în echipa ideală.

Iată echipa anului:

Portar: David De Gea (Man. United)
Fundași: Kyle Walker, Danny Rose (ambii Tottenham), David Luiz, Gary Cahill (ambii Chelsea)
Mijlocași: Dele Alli (Tottenham), Eden Hazard, N'Golo Kante (ambii Chelsea), Sadio Mane (Liverpool)
Atacanți: Harry Kane (Tottenham), Romelu Lukaku (Everton)

Interesant este faptul că, dintre ultimii 6 rămași în cursa pentru titlul de "cel mai bun jucător al anului", doar Ibrahimovici și Sanchez nu au prins "11"-le ideal din Premier League. Câștigătorul premiului va fi desemnat duminică, 23 aprilie, la cea de-a 44-a ediție a PFA Awards organizată la Grosvenor House, Londra.

414.000.000 €este valoarea acumulată a celor 11 fotbaliști, conform transfermarkt.de

"Gala PFA este întotdeauna o ocazie specială, una dintre cele mai importante seri din fotbal. Nu există o mândrie mai mare pentru fotbaliști decât să fie onorați pentru munca depusă", a declarat șeful executiv al PFA, Gordon Taylor, conform Sky Sports.

sursa: skysports.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează