INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Chelsea transferă de la rivali » Un portar cu mare experienţă vine pe "Stamford Bridge"

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iulie 2017 21:42

Rămas fără echipă după despărţirea de Manchester City, goalkeeper-ul argentinian Willy Caballero s-a înţeles cu campioana en-titre Chelsea. 

Caballero va deveni al doilea portar al echipei, după belgianul Thibaut Courtois, titular de drept în poarta lui Chelsea.

Londonezii l-au cedat în această vară pe Asmir Begovici la Bournemouth, Caballero fiind văzut înlocuitorul perfect pentru goalkeeper-ul bosniac. 

"Sunt fericit că am ajuns la campioana Angliei. Aştept cu nerăbdare să-mi întâlnesc noii colegi şi îmi doresc să ajut clubul să câştige noi trofee", a declarat Caballero, conform site-ului oficial al grupării londoneze. 

Argentinianul a jucat de-a lungul carierei pentru Boca Juniors, Elche, Malaga şi Manchester City. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
751049255028841
Marius Ghenghiu  •  02 Iulie 2017, 03:29

un *** pe bat. asa mai bine il luau pe Pantilimon. nu sunt eu super specialist sau macar priceput in fotbal, la analiza unui juc, dar Caballero ... mi se pare mult mai bun Begovic, si e si mult mai tanar din cate stiu. Caballero 30+ din cate stiu, 32,33. sper sa nu ma insel..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează