INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea vrea să dea 25 de milioane pe senzaţia braziliană Neymar!

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2010 00:00

Chelsea pregăteşte 25 de milioane de euro pentru vedeta lui Santos, Neymar, care este considerat unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului brazilian din ultimul timp.

Atacantul mai are contract pînă în 2014, însă o propunere satisfăcătoare i-ar determina pe oficialii de pe  Vila Belmiro să accepte transferul, mai ales că şi jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a face cît mai repede pasul spre un campionat puternic din Europa.

"Chelsea îl vrea pe băiat, dar a cerut ca el să fie împrumutat la o altă echipă din Anglia pentru a vedea dacă se adaptează. Varianta nu va fi niciodată pe placul lui Santos, ei nu-l vor da decît în cazul în care primesc banii pe care îi cer", a comentat o sursă din cadrul clubului pentru ESPN.

Neymar, 18 ani, a fost cerut de presa braziliană în lotul pentru campionatul mondial, dar selecţionerul Carlos Dunga l-a considerat prea neexperimentat pentru un turneu de o asemenea anvergură.

Vezi ce poate să facă brazilianul!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
m1k3
m1k3  •  17 Iulie 2010, 17:00

daca se transfera in anglia e la revedere si o sa se ia de mana cu ceva mai "batranii" anderson si denilson

teo_arad
teo_arad  •  17 Iulie 2010, 16:42

acest jucator e un mare talent

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close