INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Chile și Argentina merg umăr la umăr în Copa America » "Pumele" au făcut instrucție cu Bolivia

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 08:58

Chile și Argentina fac parte din Grupa D de la Copa America și n-au avut nicio problemă în calificarea mai departe.

Naționala lui Alexis Sanchez, cu fotbalistul lui Arsenal, titular a învins în etapa a treia din grupe Panama, scor 4-2. Vargas a bifat o dublă în prima repriză (minutele 15 și 43), iar Alexis și-a trecut numele pe lista marcatorilor tot de două ori, în minutele 50 și 89.

De partea cealaltă au marcat Camargo, care a deschis scorul după 5 minute de joc, și Arroyo, cu un sfert de oră înainte de final. (VIDEO)

În celălalt meci din Grupa D, dintre Argentina și Bolivia, "pumele" au câștigat fără drept de apel, scor 3-0, și s-au calificat de pe primul loc în grupă cu maximum de puncte, 9.

Lamela a deschis scorul în minutul 13, Lavezzi l-a majorat două minute mai târziu. În minutul 32, Cuesta a stabilit scorul final. Messi a intrat în repriza secundă în locul lui Higuain. (VIDEO)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează