INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTARI GHINIONIŞTI

Chimenti şi-a rupt mîna de nervi după golul lui Cassano!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Seară neagră pentru portarul de 39 de ani al lui Juventus la Genova. Învins de un lob senzaţional de la 40 de metri de Cassano, Antonio Chimenti a avut o reacţie de furie imediat cum a ajuns în vestiar. Goalkeeperul torinez era să spargă o masă cu pumnul, prilej cu care a reuşit să-şi rupă degetul mic de la mînă!

 

Al treilea portar al lui Juve a apărut astăzi la antrenamentul echipei lui Alberto Zaccheroni cu mîna bandajată şi a devenit indisponibil pentru mai multe săptămîni. Cu Buffon şi el indisponibil, Juventus are noroc că între timp s-a refăcut Manninger de pe urma unor probleme musculare, austriacul reintrînd între buturi în etapa intermediară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  22 Martie 2010, 17:29

Este pentru prima oara cand scriu pe gsp,dar nu mai pot sa ma abtin! Sunteti PRAF!!!

chr508
chr508  •  22 Martie 2010, 17:14

Deci pana la urma Chimenti a spart masa, dar Zaccheroni a venit cu mana bandajata la antrenament? Ca asta inteleg eu din articolul asta.

 •  22 Martie 2010, 16:42

prosti mai sunteti, doamne, unde a a ajuns Prosportu'! ca la Radio Erevan sunteti. bine ca nu ati scrsi ca, Casano si-a rupt capul, ca apoi sa aflam ca nu Cassano, nu capul, ci Chimenti nu mana, ci degetul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează