INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Chinezii de la Milan trec la fapte: vor să aducă doi jucători de la Lazio

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 19:24

După încă un sezon dezamăgitor în Serie A, AC Milan pregăteşte o campanie de achiziţii spectaculoasă pentru această vară. 

Gazzeta dello Sport a scris despre interesul milanezilor pentru fundaşul argentinian Lucas Biglia (31 de ani)  şi pentru atacantul senegalez Keita Balde (22 de ani), ambii de la Lazio Roma. 

Patronii lui AC Milan ar fi dispuşi să achite aproximativ 40 de milioane de euro. 

Keita Balde a reuşit un sezon extrem de bun pentru laziali, reuşind 16 goluri în 31 de partide. Conform site-ului transfermarkt.de, cota de piaţă a senegalezului este de 17 milioane de euro. 

Mijlocaşul Lucas Biglia este cotat la suma de 20 de milioane de euro. 

Celor doi le expiră contractul în vara lui 2018, astfel Lazio riscă să-i piardă gratis dacă nu va reuşi să îi vândă în această vară. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează