INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Chinezii sparg banca pentru el! Fotbalistul care poate deveni cel mai bine plătit din lume!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 06 decembrie 2016 11:33

Carlos Tévez, în prezent jucător la Boca Juniors, a primit o ofertă de nerefuzat din partea celor de la Shanghai Shenhua.

Atacanul de 32 de ani s-a întors în 2015 la Boca Juniors, motivând că doreşte să-şi ajute formaţia la care a debutat ca senior, însă banii din Asia par să-l atragă şi pe el.

Chiar dacă Tévez a câştigat sume importante la echipe precum Manchester United, Manchester City sau Juventus, cele 40 de milioane de euro pe sezon oferite de Shanghai Shenhua pot însemna un venit important în cariera fotbalistului.

În cazul în care mutarea se concretizează, starul argentinian devine cel mai bine plătit fotbalist din lume cu mult peste Cristiano Ronaldo, Messi sau Neymar.

Şansele ca acest lucru să se petreacă sunt destul de mari conform spuselor oficialilor formației chineze: "Muncim mult ca să-l convingem sa semneze cu noi. Si cred că pot spune că am reușit. Dar din mai multe motive încă nu s-a semnat nimic. Clubul lor are niște probleme, dar acestea vor fi rezolvate. Noi vom depune eforturi în continuare pentru a le putea oferi o surpriza placută suporterilor nostri în scurt timp", a declarat preşedintele clubului din Shanghai, Wu Xiaohui.

Tévez ar putea fi coleg la noua sa echipă cu Fredy Guarin, Demba Ba sau Obafemi Martins, jucători cu ștate vechi în Europa, dar care au fost atraşi de banii veniți din Asia.

Shanghai Shenhua este antrenată de Gustavo Poyet, fost jucător la Chelsea printre altele, iar în ultima ediţie a Superligii din China s-a clasat pe locul al patrulea.

surse: thesun.co.uk, goal.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează