INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MARKETING

Cine e brazilianul cel mai atractiv pentru sponsori? Culmea, nu e nici Neymar, nici David Luiz!

Neymar, foto: reuters
Neymar, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 18:32

De cînd a semnat cu Orlando City, echipa de fotbal din statul american Florida, Kaka a început să arate rezultate uimitoare în afara terenului.

O firmă care măsoară potenţialul de marketing al sportivilor, adică nivelul de sponsorizări pe care îl atrage personalitatea şi faima unui atlet, îl clasează pe fostul star al lui Real Madrid şi AC Milan în fruntea listei în ceea ce priveşte Brazilia.

Folosind un algoritm special, Kaka a obţinut un scor de 90,87 puncte, dintr-un maxim de o sută, în timp ce Neymar a avut doar 90,33, David Luiz 89,94, iar campionul olimpic la înot a bifat 87,84.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
silasbufu
silasbufu  •  09 Octombrie 2014, 15:44

Soldatul necunoscut. Nu joci fotbal,nu existi

madskills
madskills  •  09 Octombrie 2014, 09:50

Neymar a avut DOAR 90.33. Bai gastelor, diferenta aia de 0.54 este aproape infima, ca nu suntem la proba de 100m sa conteze atat. Dupa cum ati exprimat voi, Kaka e in alta galaxie, pe cand Neymar si Luiz sunt niste neica nimeni :)) Pe bune, voi verificati articolele inainte sa le publicati? PS, cum a remarcat si userul fcmb, campionul ala la inot, nu merita si el mentionat? Sau habar nu aveti cine e? Hai ca va ajut eu, César Cielo Filho.

fcbm
fcbm  •  08 Octombrie 2014, 18:37

Campionul olimpic la inot....anonimul ala nici nu merita sa i se spuna numele...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează