INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Cine i-a luat locul lui Sammer în conducerea lui Bayern. I-a învins pe Lahm și Kahn

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat marti, 01 august 2017 14:33

Bayern Munchen l-a numit pe fostul mijlocaş al bavarezilor, Hasan Salihamidzici, în funcţia de director sportiv al clubului.

Bosniacul în vârstă de 40 de ani a semnat o înţelegere valabilă pe trei ani, anunţată la conferinţa de presă de luni.

Campioana Germaniei nu a avut un director sportiv de când Matthias Sammer a părăsit clubul vara trecută. Şi foştii căpitani Philipp Lahm şi Oliver Kahn sunt legaţi de acest rol.

Bosniacul a declarat la conferinţa de presă: "Ca jucător am dat întotdeauna 100% la fiecare antrenament şi la fiecare meci. Exact aşa îmi voi îndeplini slujba ca director sportiv. Voi fi acolo pentru jucători 24 ore pe zi."

CEO-ul lui Bayern, Rumenigge, a spus: "Cu Hasan avem pe cineva care cunoaşte echipa Bayern, care a lucrat aici ca profesionist. Este extrem de muncitor, dând întotdeauna 100%. El încă nu a semnat contractul, dar acesta se va întinde până în 2020. El va fi responsabil pentru fotbal, academia de tineret, el este legătura dintre antrenor şi echipă, antrenor şi club".

Bosniacul a câştigat 6 titluri şi o Cupă a Campionilor în 2001 pentru Bayern în 350 apariţii, între 1998 şi 2007. De asemenea, a avut 42 de partide în naţionala Bosniei.

sursa: goal.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close