INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Cine se mai gândea la asta? Totti s-ar putea întoarce pe teren » Ce ofertă a primit

Totti, în timpul ceremoniei emoționante de pe Olimpico de la ultimul său meci în tricoul Romei // FOTO: Guliver / Getty Images
Totti, în timpul ceremoniei emoționante de pe Olimpico de la ultimul său meci în tricoul Romei // FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 16:04

Francesco Totti (40 de ani) și-a încheiat oficial aventura la Roma la finalul lunii mai, însă nu a oferit un răspuns concret dacă își va continua activitatea fotbalistică în altă parte. 

 Conform presei internaționale, Totti ar putea ajunge în Japonia, la clubul din liga secundă Tokyo Verdy.

Clubul asiatic i-a trimis deja o ofertă fostului internațional italian, acesta urmând să dea un răspuns final în perioada următoare. 

"Va fi complicat, dar căutăm diverse soluţii pentru a finaliza tranzacţia. Discutăm cu sponsorii pentru a găsi fondurile necesare pentru un astfel de jucător. Totti este interesat să vină la noi", a declarat un oficial al clubului japonez, conform L'Equipe

În vârstă de 40 de ani, Totti a jucat de-a lungul carierei doar pentru AS Roma, evoluând la gruparea din capitala Italiei în perioada 1992-2017.

A câștigat un titlu, două Cupe și două Supercupe alături de Roma. 

307 goluri
în 784 de meciuri a reușit Francesco Totti pentru AS Roma, record absolut al clubului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ill7ven
ill7ven  •  28 Iunie 2017, 18:00

Nu mai scrieti prostii... Nu a lasat Roma pentru Real si acum se murdareste prin Ligi inferioare din Asia? Fiti seriosi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează