INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Clarence Seedorf: "Păcat că nu sînt prea mulţi antrenori de culoare"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 22:32

Fostul antrenor al lui AC Milan, Clarence Seedorf, a participat la o convenţie UEFA împotriva rasismului şi a vorbit despre o eventuală întoarcere a sa ca antrenor în Italia.

"E trist să vezi atît de puţini tehnicieni de culoare. Din toţi jucătorii de culoare, cîţi au ajuns antrenori? Nu trebuie să judecăm după culoarea pielii, dar e şi acesta un punct de vedere. Dacă mă voi întoarce ca antrenor în Italia? Nu, eu am deja contract cu Milan", a declarat Clarence Seedorf pentru Gazzetta dello Sport.

Seedorf a sosit iarna trecută la AC Milan ca antrenor, însă a fost înlocuit în această vară cu Filippo Inzaghi, după ce terminase pe locul 8 cu rosso-nerrii, ratînd cupele europene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
bazileon
bazileon  •  12 Septembrie 2014, 19:27
Postat de sorineldobre pe 12 Septembrie 2014, 07:21

probabil fotbalistilor de culoare nu prea le place scoala . ca sa devii antrenor trebuie sa faci o scoala sa iei niste examene !

Da ce, Piturca e de culoare?

badea_nae
badea_nae  •  12 Septembrie 2014, 12:56

alt prost ,dar cine dreq nu-i lasa sau incep si astia de culoare ca homosexualii ca ei sunt oprimati si nu au drepturi in cazul lui chiar este o minciuna ca a fost unul dintre cei mai respectati fotbalisti si o sa fie si ca antrenor daca are performante .

serban_ionescu
serban_ionescu  •  12 Septembrie 2014, 11:30

explicatia: mintea si educatia putina!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close