INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Clubul desprins din FIFA 16 » Fanii alcătuiesc echipa pe internet

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2015 10:58

Fotbalul mondial a avut parte de o premieră vara trecută atunci cînd clubul din Liga a 7-a germană FC Inter Dragon le-a permis fanilor să-și alcătuiască echipa de start pe internet. Proiectul este patronat de doi foști jucători de la Schalke și Schleswig.

Fanii pot vota primul unsprezece pe site-ul echipei, antrenorul avînd și el dreptul de a propune eventualii titulari pe aceeași platformă online. 

Ideea proiectului i-a venit lui Andre Bistram după ce i-a văzut pe copiii săi jucînd celebrul joc FIFA în mașină. Fostul jucător al lui Schalke a fost entuziasmat de posibilitatea ca jocul să fie transpus în realitate.

Găsești toate detaliile în materialul integral, care poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și online pe Gazeta Digitală.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
ge0x
ge0x  •  29 Decembrie 2015, 07:52

Pai ba tampule, iti dai seama de forma jucatorului dupa ce arata acesta in meci. Antrenorul ii pregateste fizic, tactic... de ex..fanii alegeau jucatorii la nationala romaniei...sanmartean era demult la nationala ,nu la 35 de ani...budescu era demult la nationala, nu dupa i-au cerut lu iordanescu si copiii de la gradinita sa-l aduca. Mutu cand juca bine nu era adus de piturca pt ca a babardit-o pe vica, etc. Antrenorii uneori aduc jucatori si baga jucatori sa joace si in functie de simpatii, orgolii, interese...pe cand suporterii sa fi sigur ca i-ar baga doar pe cei care merita sa joace

steaua.libera
steaua.libera  •  28 Decembrie 2015, 15:11

Si antrenorul ce mai face?! Suporterii vin si la antrenanente sa analizeze randamentul jucatorilor?! Dispret maxim pt aceasta "metoda Becali". Intr-un fotbal civilizat si.profesionist, fiecare membru al unui club trebuie sa faca strict job ul lui! Macar astia sunt in liga a 7a, nu sunt obligati sa fie f seriosi. Problema e ca stim un mare club, cu pretentii, care procedeaza la fel!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează