INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GREVĂ

Cluburile ameninţă cu revolta în Spania: "Sîntem gata să întrerupem La Liga"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 februarie 2015 21:18

Echipele din La Liga sînt gata să nu mai joace nici un meci dacă nu se adoptă o lege prin care să devină obligatorie negocierea colectivă a drepturilor TV. 

"Sîntem gata să întrerupem La Liga dacă această lege nu este adoptată într-o săptămînă sau două sau trei. Am discutat deja despre asta cu echipe ca Valencia.

Vom ţine o altă adunare, sîntem gata să acţionăm dacă nu obţinem ceea ce dorim de la guvern", a spus preşedintele lui Espanyol Barcelona, Joan Collet, citat de site-ul 20minutos.es

În prezent, din banii obţinuţi din drepturile de televizare, 35% ajung doar la Real Madrid şi Barcelona.  În urmă cu doi ani, startul campionatului din Spania a fost amînat de o grevă a sindicatului fotbaliştilor, problema fiind legată tot de împărţirea banilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
vladutz13
vladutz13  •  12 Februarie 2015, 10:38
Postat de wwerko80 pe 11 Februarie 2015, 22:53

Deci mai multi bani le ofera o posibilitate de marketing mai mare pt ca o sa aiba si rezultate mai bune, jucatori mai presitigiosi etc? Rahat! Atletico s-a ridicat datorita managementului inteligent, investitie in atacanti tineri si exportati in europa(torres, aguero, diego costa, falcao etc. si probabil am uitat pe cativa :) ), + un antrenor bun au ajutat-o sa se ridice la nivelul granzilor. Nu au avut nevoie de bani prea multi. Oricum, incasarile celor 2 echipe nu stau pe baza drepturilor TV. Multe echipe au dovedit ca pot si fara bani multi. Villareal in trecut, Bilbao mai recent si Real sociedad.

Da si cate din echipele alea s-au mentinut la varf??? Niciuna... pentru ca nu au cum, pe termen lung, daca diferenta de buget e atat de mare, surprizele sunt doar intamplatoare.

vladutz13
vladutz13  •  12 Februarie 2015, 10:35

Este normal sa se rascoale... pentru ca in situatia actuala nu o sa poata niciodata rasturna pe Real si Barcelona din fruntea campionatului. Nu este normal ca ierarhiile sa fie asa de batute in cuie.

antonio25
antonio25  •  12 Februarie 2015, 00:32
Postat de wwerko80 pe 12 Februarie 2015, 00:01

Atletico este la 4 pct. diferenta de lider. Si este calificata in optimi UCL. Vrei sa spui cumva ca Atletico nu are un sezon excelent? :)) Anul trecut a castigat titlul si a ajuns in finala UCL. Si ai mentionat ca Atletico iar 30 si Barca si Real 140 fiecare. Asta este exemplul perfect, NU CONTEAZA cati bani iei din TV, daca ai un management inteligent si antrenor bun poti sa le iei fata granzilor. A vandut pe Costa dar l-a adus pe Mandzukic care isi face treaba perfect. Atletico a stiut ce sa faca cu banii castigati din EUROPA LEAGUE in ultimii ani si au investit de ceva timp in academie, s-au si extins pana in Romania defapt....

aloo baiatu... se vorbea de ATHLETIC BILBAO,

Vezi toate comentariile (26)
Comentează