INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RODA KERKRADE

Cluburile Roda Kerkrade şi Fortuna Sittard vor fuziona din sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2009 00:00

Formaţia de primă ligă Roda JC Kerkrade şi cea de ligă secundă Fortuna Sittard vor fuziona din sezonul viitor pentru a forma un singur club profesionist care va evolua în Eredivisie, au anunţat oficialii celor două grupări, informează AFP.

Echipa îşi va disputa meciurile pe actualul stadion al lui Roda, Parkstad Limburg, în timp ce pe Fortuna Stadion va evolua echipa de tineret.

Conducerile două cluburi susţin că fuziunea era necesară, deoarece ambele formaţii au probleme financiare. După fuziune, veniturile noului club vor creşte cu 20 de milioane de euro.

Obiectivul noii formaţii va fi calificarea în cupele europene.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  04 Februarie 2009, 16:54

Noul club se va numi FC Limburg.

 •  04 Februarie 2009, 16:03

interesanta idee ... ia sa vedem noi o fuziune in tre stelutza, rapid si dinamo .. facem o super-campioana .. iar gigi o sa aiba mai multe oitze :X

Vezi toate comentariile (2)
Comentează