INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

Coechipierul lui Andone l-a vizitat pe Torres în spital » Ce i-a spus atacantul lui Atletico

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 14:51

Bergantinos este fotbalistul de care s-a ciocnit Fernando Torres în partida dintre Atletico Madrid și Deportivo la Coruna (1-1), când atacantul madrilenilor s-a accidentat și a fost transportat de urgență la spital.

Torres a părăsit terenul inconștient, dar și-a revenit în ambulanță și a fost extrenat după o noapte petrecută în spital.

Fundașul lui Depor l-a vizitat pe fotbalistul de 32 de ani după meci și a dezvăluit că Torres i-a transmis că nu este supărat și că astfel de lucruri se întâmplă în fotbal.

"Mi-a spus să fiu calm, că astfel de lucruri se întâmplă. Mi-a transmis că ceva asemănător s-a întâmplat cu ani în urmă. Era calm și chiar zâmbea. Își amintea că a avut o ocazie de gol și alte lucruri, dar nu își amintea nimic despre ciocnirea noastră", a povestit Bergantinos, citat de FourFourTwo.

Cu mai puțin de 5 minute înainte de finalul meciului dintre Deportivo și Atletico, Fernando Torres s-a lovit de Bergantinos într-un duel aerian și a căzut inconștient pe gazon (detalii AICI).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează