INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Colegii lui Diego Costa nu sînt surprinși de lipsa de fair-play a spaniolului: "Toată lumea știe că îi place să trișeze"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2015 17:54

Diego Costa a avut un comportament total lipsit de fair play în meciul dintre Chelsea și Arsenal, scor 2-0, însă colegii săi nu sînt surprinși de atacantul spaniol.

Kurt Zouma a vorbit pentru presa engleză și a recunoscut că fotbalistul lui Chelsea în vîrstă de 26 de ani obișnuiește să trișeze în timpul meciurilor. Costa a avut mai multe contre pe durata partidei cu "tunarii" cu fotbaliștii Koscielny și Gabriel.

"Nu sîntem surprinși deloc, pentru că îl știm pe Diego. Toată lumea știe că îi place să trișeze mult și să își elimine adversarul din joc. Asta se întîmplă în timpul meciului, dar el este un băiat de treaba.

Sîntem mîndri că îl avem lînga noi, așa cum sîntem de toți jucătorii și ne bucurăm foarte mult pentru ultima victorie", a spus Zouma pentru Daily Mail.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
851907771543631
Iliescu Liviu  •  21 Septembrie 2015, 23:49

Fotbalist bun,caracter mizerabil!Nu poti spune,fara sa fracturezi logica,despre el ca "in afara terenului e baiat bun,dar toata lumea stie ca in teren ii place sa triseze!"Iar ce a facut sambata,e in nota caracteristica lui!Poate ca el,in logica lui,se mandreste cu "realizarea",in fond,si multumita superioritatii numerice Chelsea si-a apropiat victoria,dar fair-play-ul si bunul-simt il condamna pe el,si pe cei ce-l cautioneaza!Pana la urma,deviza era "sa castige cei mai buni!",nu "sa castige cei mai smecheri"!Pacat de spectacolul sportiv viciat de asemenea atitudini!La meciuri privesc si o multime de tineri cu caractere in formare,care pot intelege ca o "smecherie"poate conduce la rezultate mai bune decat un efort sustinut!

madskills
madskills  •  21 Septembrie 2015, 18:23
Postat de paiazze pe 21 Septembrie 2015, 18:15

Sunt fotbalisti. Vrei sa aiba onoare sau logica?

Acum vreo 2 sezoane parca, Klose a refuzat un penalty in tricoul lui Lazio, pentru ca omul a zis clar ca nu a fost faultat. Ronaldo Nazario are si el vreo 2 patanii din astea cand la fel. Mai sunt si fotbalisti care au onoare, stai linistit :)

paiazze
paiazze  •  21 Septembrie 2015, 18:15
Postat de cpt.ahab pe 21 Septembrie 2015, 18:07

"Suntem mandri ca avem langa noi un trisor". Cam asta se intelege. Buna treaba.

Sunt fotbalisti. Vrei sa aiba onoare sau logica?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează