INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEPORTIVO LA CORUNA

Colegul lui Florin Andone surprinde: ”Nu vreau să-i ameninț cu arma ca să facă asta”

Articol de - Publicat joi, 31 august 2017 10:18

Luís Carlos Correia Pinto, mai cunoscut drept Luisinho, are 32 de ani și este fundașul stânga al lui Deportivo, venit gratis de la Benfica în august 2013. Colegul lui Florin Andone credea că el va fi noul căpitan al galicienilor. Nu s-a întâmplat.

Dezamăgit, portughezul a declarat: "Nu am fost ales, ce pot să fac? Sunt în al cincilea sezon aici, sunt cel mai vechi jucător, am fost la Deportivo și în momentele bune și în cele proaste...

Mi-am făcut iluzii, însă nu vreau să-mi ameninț coechipierii cu arma ca să mă pună căpitan. Subiectul e închis pentru mine".

Luisinho pretinde implicare totală la alb-albaștri, după 0-3 cu Real și 2-2 cu Levante: "Știm că avem dificultăți. Dacă nu înțelegem că jucăm la Deportivo și nu dăm sută la sută, se va termina rău. Când te joci cu focul, poți să te arzi".

121 de meciuri are Luisinho la Deportivo din 2013, având 4 goluri și 10 assisturi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează